.

Subsidie VolgSysteem

SVS

Werkt uw organisatie veel met subsidies en is het lastig om het overzicht te behouden? Daar heeft TRIAS de geschikte oplossing voor!

SVS inlogTRIAS heeft samen met haar klanten een uniek en toegankelijk systeem ontwikkeld: het Subsidie VolgSysteem (SVS). Dit is een web-based systeem waarmee u alle projecten en subsidiestromen kunt monitoren. SVS geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies. Met SVS draait u met één druk op de knop uw managementinformatie uit voor al uw subsidieprojecten. Ook signaleert SVS automatisch over kritieke (verantwoordings)termijnen naar uw medewerkers. 

Het Subsidie VolgSysteem is een web-based systeem waarbinnen uw organisatie alle projecten kan volgen in relatie tot subsidies. Hiermee krijgt uw organisatie een helder beeld van de lopende zaken en de toekomstige mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies.

Alle voordelen van SVS op een rij:

  • Registratie van projecten waarvoor aanvragen in ontwikkeling, ingediend, goed- of afgekeurd zijn;
  • Monitoring van rapportagemomenten richting de subsidiegever: het systeem geeft automatische meldingen indien rapportagemomenten nabij zijn;
  • Genereren van managementrapportages over aangevraagde, beschikte en afgekeurde subsidies;
  • Registratie van projecten waarvoor u in de toekomst subsidie wilt aanvragen;
  • Koppeling van alle relevante documentatie (projectaanvraag, beschikking, tussen- en eindrapportages etc.) zodat deze eenvoudig en snel op te roepen is;
  • Raadpleegfunctie voor alle medewerkers.

Met het Subsidie VolgSysteem heeft uw organisatie altijd een helder beeld hoe u presteert op het gebied
van subsidieverwerving! Na een korte demonstratie weet u wat SVS kan betekenen voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

SVS Taken

TRIAS subsidieadviseurs