limburgagrofood-trias-venlo-subsidie

Het programma LimburgAgrofood is van start gegaan. Een driejarig provinciaal programma, gericht op de versterking van de agrofoodsector in Limburg. LIOF voert het programma uit.  Voor de uitvoering van het programma LimburgMakers wordt € 2,7 miljoen vrijgemaakt door de Provincie.  in 2018. Het nieuwe programma kent drie subsidie-instrumenten om Limburgse agrofood ondernemers te ondersteunen.

Adviesproject
De subsidie voor een adviesproject bedraagt 50% van de projectkosten en maximaal € 10.000. Deze subsidie kan ingezet worden voor de inhuur van externe deskundigheid voor verbetering van bedrijfsprocessen, onderzoek naar toepassingsmogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

Kennistraject
Het doel van de subsidie voor een kennistraject is het verbinden van wo- en hbo-kennisinstellingen in Limburg aan mkb-bedrijven in de agrofoodsector en vice versa om daarmee kennisuitwisseling te stimuleren. De subsidie bedraagt 75% van de projectkosten en maximaal € 10.000.

Innovatietraject
Het doel van de subsidie voor een innovatietraject is om nieuwe, innovatieve ontwikkelingen binnen een mkb-onderneming in de agrofoodsector te stimuleren, te ondersteunen en te versnellen. De subsidie bedraagt 35% van de projectkosten en maximaal € 50.000.

Meer informatie over de programma’s of kijken of uw project past binnen de doelstellingen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@trias-subsidie.nl of 077-3560100!