handen-schudden-trias-venlo-subsidiecheck

De overheid wil met de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT-regeling) innovatieve mkb-ers stimuleren om te innoveren. Slimme samenwerking tussen bedrijven, onderzoekers en de overheid staat hierbij centraal. Hiervoor stelt de overheid stelt diverse instrumenten beschikbaar, zoals de deelname aan een R&D samenwerkingsproject.

TRIAS helpt haar klanten al jaren succesvol gebruik te maken van deze middelen. Zo ook Ingenia Consultants & Engineers BV, Numosa en Bjond Innovation b.v.b.a.. Deze bedrijven richten zich op de ontwikkeling van bitumen uit biologische stromen. Om volledig circulair te kunnen zijn worden de reststromen die bij de productie van deze bio-bitumen vrijkomen gezuiverd. Hiervoor wordt binnen het project ook gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe zuiveringstechnieken. Hiermee is de techniek volledig circulair en worden alle stromen verwaard. Het MIT R&D project geeft de partners de mogelijkheid om hier de komende 2 jaar aan te ontwikkelen. TRIAS is trots dat ze hier aan bij heeft mogen dragen.

Benieuwd of uw project ook binnen de subsidieregeling MIT R&D samenwerkingsproject past? De ervaren adviseurs van TRIAS BV helpen u graag verder. Neem gerust contact op via 077-3560100 of stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl!