handen-schudden-trias-venlo-subsidiecheck

De Nederlandse overheid stimuleert innovatie via het topsectorenbeleid, om zo met deze 9 topsectoren tot de wereldwijde economische top te blijven horen. Slimme samenwerking tussen bedrijven, onderzoekers en de overheid staat hierbij centraal. Als innovatieve Mkb-er kunt u gebruik maken van de Mkb-innovatiestimulering Topsectoren (MIT-regeling).

TRIAS adviseert en ondersteunt haar klanten bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidieregeling.  Én met succes, in de afgelopen tender heeft de samenwerking tussen Nedinsco en ViNotion geleidt tot de ontwikkeling van een een robuust multi-sensor 3D-Change-Detection systeem.  Dit systeem moet in militaire omstandigheden continu de omgeving af gaan speuren naar (aanwijzingen voor) bermbommen, waardoor militair personeel de mogelijkheid krijgt om tijdig te reageren. De bedrijven hebben elkaars kennis nodig om van het project een succes te maken en de markt te betreden. Met hulp van TRIAS heeft het project succesvol een beroep gedaan op de MIT R&D.

Benieuwd of uw project ook binnen de subsidieregeling MIT R&D samenwerkingsproject past? De ervaren adviseurs van TRIAS BV helpen u graag verder. Neem gerust contact op via 077-3560100 of stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl!