trias-2019

In 2018 hebben we weer bij mogen dragen aan projecten voor onze relaties uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit sector. Ook dit jaar zijn er weer veel projecten goedgekeurd. TRIAS kent zelfs een slagingspercentage van haar aanvragen van boven de 85%, voor WBSO projecten zelfs 96%!

Uiteraard werken we voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening en blijven we als organisatie ook aan het innoveren. Voor 2019 hebben we weer mooie plannen gemaakt en maken we ons weer sterk voor uw (innovatieve) projecten! Om deze plannen nog beter tot uitvoering te kunnen brengen hebben we momenteel 2 uitstaande vacatures die wij nog graag willen vervullen! Benieuwd naar de uitdagende functies die we bieden? Neem contact met ons op!

In 2019 viert TRIAS haar twintig jarig jubileum, dit wordt natuurlijk feestelijk gevierd. Daarom geeft TRIAS volgend jaar via haar website en social media kanalen, naast subsidienieuws, een inkijkje in haar dienstverlening van de afgelopen jaren en de prachtige projecten van onze klanten. Hou onze website en social media in 2019 dus goed in de gaten! Daarnaast hebben we nog een verrassing, maar die houden we nog even geheim!

Wij wensen u een gezond en succesvol 2019!