eugene-princee-medewerker-trias-venlo

Hartelijk welkom Eugène Princée, we wensen je veel succes en uitdagende leermomenten toe!

Hieronder stelt hij zich graag voor: “ Mijn naam is Eugène Princée, op 1 februari ben ik met veel enthousiasme begonnen als adviseur bij TRIAS. Na ruim twintig jaar gewerkt te hebben als regiomanager bij VNO-NCW Brabant Zeeland en een korte periode als projectmanager bij Geerts&Partners is het tijd voor een nieuwe start.

Ik vind het leuk om ondernemers en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van creatieve en innovatieve plannen en hierdoor een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Ook vind ik het boeiend om actief te zijn op het snijvlak tussen overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Door samen te werken bereiken we meer, is mijn motto.

Bij TRIAS ga ik bedrijven en overheden helpen bij het vinden van financierings- en subsidiemogelijkheden. Mijn ervaring is dat veel ondernemers en non-profitorganisaties kansen laten liggen om subsidie of andere externe financieringsmogelijkheden te verkrijgen voor hun innovatieve plannen. Ik kijk er naar uit om kijk er naar uit om samen met mijn collega’s klanten en relaties hierbij te ondersteunen en ontzorgen.

Nog even iets over mij privé: ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Helmond. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan een bezoek aan een museum, lezen, sport, tuinieren en het ondernemen van leuke dingen met vrienden of het gezin.”

Benieuwd wat Eugène voor u als ondernemer of non-profitorganisatie kan betekenen? Stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl of bel naar 077-3560100.