printboobs-shap3d-up-trias

Shap3d Up ontwikkelt mooie en comfortabele externe borstprotheses. Revolutionaire borstprotheses met een ongeëvenaarde pasvorm, kwaliteit en comfort, op maat gemaakt! Door gebruik te maken van een nieuw ontwerp, nieuwe technologie en nieuwe materialen, wordt het dagelijkse comfort van vrouwen bevorderen.

Na de succesvolle regionale innovatienetwerken is Shap3d Up nu met 10 andere genomineerd voor de nationale verkiezing. De nationale zorginnovatieprijs heeft als doel om innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemers die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben kunnen door deze prijs een duwtje in de rug krijgen om hun bedrijf tot een succes te laten uitgroeien.

Stemmen op Shap3d Up kan tot 14 maart 2019 12:00 uur. De winnaar wordt bekent gemaakt op 14 maart 2019 tijdens het Health Valley Event in pathé Nijmegen. Klik hier om om te kunnen stemmen op Shap3d Up.