noorderpoort-7-trias-zijaanzicht-venlo

In het kader van het 20-jarig jubileum van TRIAS zullen wij in de komende weken een aantal klanten van ons aan het woord laten. TRIAS begeleidt de meest uiteenlopende bedrijven, ondernemers, gemeenten en instellingen naar de juiste subsidie. Om die klanten naar de juiste subsidie te kunnen leiden, willen we graag weten wat ze doen, maar ook wat ze beweegt. Dat levert interessante verhalen op. Zij zullen de komende weken vertellen over hun activiteiten, innovaties en/of maatschappelijke bijdrage die zij leveren.

Al geïnteresseerd geraakt in welk verhalen onze klanten te vertellen hebben? En hoe zij de samenwerking met TRIAS ervaren? Hier kunt u nu al een voorproefje nemen op een aantal gepubliceerde verhalen. De komende weken zullen er meer volgen! Dus hou onze LinkedInpagina en website goed in de gaten!