werk-plek-trias

Vanaf april opent TRIAS een nieuwe locatie op de Brightlands Health Campus in Maastricht. We waren al actief in deze regio vanuit onze werkplek op de Chemelot Campus in Geleen. Gezien de toegenomen vraag van onze klanten in de life sciences & health hebben we besloten om te verhuizen naar de Campus in Maastricht.. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om nog steeds actief te zijn voor onze klanten rondom Chemelot. Benieuwd naar onze nieuwe stek? Bel gerust voor een kop koffie!

Het nieuwe adres is als volgt:
Oxfordlaan 70, 6229 EV Maastricht

Brightlands Health Campus
De Brightlands Health Campus in Maastricht is een toonaangevende locatie op het gebied van medisch onderzoek en een vestigingsplek voor innovatieve bedrijven die een impuls geven aan de provinciale en regionale economie. Op de campus wordt begeleiding gegeven aan innovaties op het gebied gezondheid of life sciences. De campus onderscheidt zich door het aanbod van de complete innovatieketen: fundamenteel én toegepast onderzoek, apparatuur en de kliniek en de cross-over mogelijkheden met de andere campussen.