Het op doen van kennis over allerlei subsidieregelingen, het adviseren van ondernemers en werken tot middernacht om aanvragen zo snel mogelijk in te kunnen dienen voor de klant. Het zijn allemaal facetten waar Roy Golsteijn mee te maken heeft tijdens zijn werkzaamheden bij TRIAS. In onderstaand interview vertelt Roy met trots over zijn werk:

Er was meteen een klik bij TRIAS, herinnert Roy Golsteijn zich over het moment dat hij bij TRIAS binnenstapte voor zijn stage in 2015. Hij studeerde bedrijfskunde MER (management, economie en recht) en maakte zich op voor zijn laatste jaar. “Ik heb dat jaar aan de hand van die stage mijn scriptie geschreven op het gebied van kennismanagement in een kennisintensieve organisatie en kon na mijn afstuderen direct aan de slag.” medewerker-trias-subsidie-1

Die beginperiode, geeft Golsteijn aan, stond vooral in het teken van (subsidie) kennis opdoen in de backoffice, het kennishart van TRIAS. “Er komt heel veel (subsidie)informatie binnen. Die moet je kunnen beoordelen: is dit wel of niet bruikbaar voor onze klanten? Veel van die informatie is overigens vrij toegankelijk, maar dat is bij de meeste ondernemers niet bekend. En dat hoeft ook niet, want TRIAS heeft daarin een belangrijke rol. Bovendien hebben ze de tijd niet om alles uit te pluizen. Daarnaast krijg je te maken met subsidietaal en daar moet je ook mee leren omgaan.” Roy richtte zich in eerste instantie zowel op bedrijven als op de publieke sector, maar is tegenwoordig actief als adviseur bedrijven. Daarnaast heeft hij ook een rol in binnen de marketing afdeling en is hij verantwoordelijk voor de automatisering van het bedrijf.

 

“Het gaat veelal over innovatie, vaak vanaf het vroegste stadium.

 

Een van de aantrekkelijke aspecten van zijn werk is dat hij bij heel veel nieuwe, innovatieve en bijzondere ontwikkelingen is betrokken, zegt Roy. “Het gaat veelal over innovatie, vaak vanaf het vroegste stadium. Dan mag je de keuken betreden en kijk je mee met het ontwikkelproces, van idee tot eindproduct. Stuk voor stuk zijn het heel bijzondere oplossingen. Daar mogen we richting de buitenwereld meestal niets over vertellen. Maar we hebben wel nadrukkelijk een belangrijke rol in zo’n ontwikkelproces. Aan ons de taak de aansluiting te zoeken met de juiste subsidies en financieringen en de klant goed te begeleiden bij het aanvraagtraject.”

 

“Om de aanvragen voor onze klanten in te kunnen dienen,
besloten we met een aantal collega’s om tot middernacht door te gaan.

 

Het hoge slagingspercentage van 88 procent laat volgens Roy zien dat TRIAS kwaliteit biedt dankzij de aanwezige impliciete en expliciete kennis en ervaring. Hij wijst ook op het belang van goed teamwerk. “Iedereen hier heeft zijn eigen projecten. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je kunt altijd terugvallen op de kennis van collega’s die van een bepaalde regeling of sector wat meer kennis of ervaring in huis hebben. We beschikken over een heel uitgebalanceerd team met meer dan 100 jaar ervaring. Een hecht team ook, wat zorgt voor een unieke werkomgeving, iets om trots op te zijn. Ik weet nog dat ik hier pas werkte en dat we bezig waren met de deadline van MIT Haalbaarheid. Had ik niet eerder meegemaakt. Om de aanvragen voor onze klanten in te kunnen dienen, besloten we met een aantal collega’s om tot middernacht door te gaan. Een bijzonder mooi moment en tekenend over hoe we bij TRIAS zaken met veel passie en toewijding aanpakken.”

bedrijventeam-trias-zwart-wit

TRIAS Bedrijven Team, februari 2019