vacature-senior-adviseur-subsidies-bedrijven-innovatie-trias

Locatie: Venlo/Maastricht
Functiegebied: Subsidieadvies
Werkervaring: 3 tot 6 jaar

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid Nederland met vestigingen in Venlo en Maastricht op de Brightlands Health Campus. Ons team bestaat uit 14 hoog opgeleide specialisten op het gebied van derde geldstromen. We werken in opdracht van het innovatieve bedrijfsleven en de publieke sector.

Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Wij zijn op de hoogte van actuele subsidieregelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers aan onze klanten stellen. Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan van zoeken naar financieringsmogelijkheden, schrijven van de aanvraag, tot aan de eindverantwoording.

We zijn voor onze groeiende organisatie op zoek naar de uitbreiding van ons team Bedrijven en Innovatie. Binnen dit team werk je voor uiteenlopende opdrachtgevers van innovatieve startups tot grote multinationals in de sectoren High Tech, ICT, Agri & Food, Chemie & Materialen en Zorg. Wil jij helpen bij het realiseren van de duurzame en innovatieve plannen van onze klanten?

Ben jij die professional die we zoeken?
Als senior adviseur subsidies binnen het team Bedrijven &  Innovatie adviseer je ondernemers over het financieren van hun innovatieprojecten. Je eerste aandachtsgebied ligt bij (complexe) subsidieprojecten van consortia, wetenschappelijke en Europees georiënteerde klanten. Kennis en ervaring van het subsidielandschap is een must, bij voorkeur heb je al enkele jaren (3 tot 6) ervaring in deze bijzondere wereld! Je beschikt daarnaast over een goed netwerk aan relaties waar je op door kunt bouwen. Je bent verantwoordelijk voor een eigen klantenportefuille en weet deze verder uit te breiden. Subsidieaanvragen ontwikkel je samen met je collega’s maar je bent ook in staat om zelfstandig te beoordelen en adviseren. Je bent een goede gesprekspartner voor je klanten van de innovatieve starter tot de directeur van een grote organisatie.

Dit ben jij:

 • een ware teamplayer, enthousiast, proactief en betrokken;
 • je hebt een technische of bedrijfskundige wo-opleiding bij voorkeur in een relevant kennisgebied van de sectoren High Tech, ICT, Agri & Food, Chemie & Materialen of Zorg;
 • ervaring (3 tot 6 jaar) in het schrijven van project-, businessplannen of subsidieaanvragen is een must bij voorkeur al op het niveau van complexe subsidies;
 • je hebt ervaring met het opstellen van project- en business plannen en (complexe) begrotingen
 • je kunt projectmatig, in teams en zelfstandig werken;
 • je beschikt over probleemoplossend denkvermogen;
 • je bent proactief;
 • je bent commercieel ingesteld en beschikt over een eigen netwerk;
 • je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden;
 • je beheerst Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift;
 • je bent resultaatgericht en klantgericht.

 Wat bieden wij jou?
Als eerste een geweldig team en uitdagende werkomgeving. Je krijgt veel vrijheid en diversiteit in het werk. We staan met- en voor elkaar, zijn betrokken en enthousiast en hebben een passie voor ons werk. Kwaliteit voor onze klanten is voor ons een speerpunt. Teamspirit en gezelligheid zijn hierbij belangrijke kernwoorden zonder dat we het zakelijke uit het oog verliezen.

Je krijgt de kans om mee te werken aan mooie plannen van onze klanten. Duurzame en innovatieve plannen die in de toekomst het verschil kunnen maken!

Omvang van de aanstelling kan in onderling overleg worden vastgesteld. De functie kent een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact met ons op via 077-3560100 of stuur direct uw motivatiebrief en curriculum vitae naar info@trias-subsidie.nl