WBSO-2019-aanvragen

Wilt u in 2019 nog uw R&D kosten verlagen? Met de WBSO subsidie leveren de eerste € 350.000,- aan loonkosten en uitgaven tot wel 32% subsidie op.

Alleen deze maand kunt u nog een WBSO aanvraag voor 2019 indienen!

WBSO biedt bedrijven die zich bezighouden met technische innovatie de kans om hun aangiftes loonheffing of inkomstenbelasting (als u een zelfstandige bent) significant te verminderen. Van starters en zzp’ers tot mkb-bedrijven en zelfs multinationals. Een aanvraag dient minimaal voor een periode drie maanden te zijn. Rekening houdend met dat een aanvraag minstens 1 kalendermaand voor het begin van de aanvraagperiode ingediend moet zijn. Kunt u nog maar tot en met 31 augustus een aanvraag indienen voor WBSO subsidie in 2019.

Komt 31 augustus te vroeg voor u? Wij kijken ook graag met u naar de mogelijkheid voor een WBSO aanvraag voor 2020.

Benieuwd naar uw voordeel binnen de WBSO? Neem dan vrijblijvend contact op met TRIAS. Stuur een e-mail naar of bel 077-3560100.