Op 1 oktober 1999 werd subsidieadviesbureau TRIAS opgericht door Gerard van der Heul en Mieke Verhaegh nu 20 jaar later viert TRIAS onder de nieuwe directeur Ron Coenen haar 20-jarig jubileum.

TRIAS werd in 1999 opgericht als voortzetting van het Regionaal Bureau Onderwijs (RBO), een stichting die zich vooral bezighield met subsidies voor het onderwijs. Na een hervormingsronde werd er besloten een nieuwe richting in te slaan. Een subsidieadviesbureau dat zich op de gehele publieke sector ging richten. De eerste tien jaar van het bestaan richtte TRIAS zich vooral op verschillende organisaties uit de publieke sector, denk hierbij aan gemeentes, woningcorporaties en zorg- en welzijnsinstellingen. In 2008 is het bedrijf zich ook specifiek gaan richten op subsidies voor bedrijven op het gebied van duurzame investeringen en innovaties. “Alle type organisaties met goede ideeën kunnen bij ons terecht. Van gemeentes, startups tot multinationals”, vertelt Ron Coenen.

Door de jarenlange ervaring heeft TRIAS inmiddels veel subsidiekennis verworven. Dit blijkt onder andere uit dat TRIAS een slagingspercentage kent van haar aanvragen van boven de 85%! Voor WBSO projecten is dat zelfs 96%!

In haar 20-jarig bestaan heeft TRIAS inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Via samenwerkingspartners zoals ESZL, Keyport en Crossroads is het voor organisaties uit Limburg bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van het startfeefonds. Met dit revolverende fonds wordt de drempel verlaagd voor het inschakelen van een expert bij het aanvragen van subsidies.

Om het jubileum te vieren organiseert TRIAS in samenwerking met de Brightlands Maastricht Health Campus BV een masterclass op donderdag 24 oktober. Dit unieke evenement heeft als doel startups in de life sciences en health sector maar ook gevestigde bedrijven die in risicovolle innovatie doen te verbinden met de juiste netwerken en experts om hun ondernemerschapsreis te vergemakkelijken. Zowel Brightlands als TRIAS zet zich volledig in om er voor te zorgen dat innovaties de markt bereiken.

Dé kracht van TRIAS wordt toch echt gevormd door de betrokken medewerkers. Hen bedanken we natuurlijk voor alle trouwe inzet en passie voor onze klanten en hun projecten. Alle medewerkers zijn al meerdere jaren betrokken bij dit mooie bedrijf. In het bijzonder willen we ook nog even stilstaan bij Sylvia van den Abeelen die vandaag haar 20-jarige dienst jubileum viert! Een duizendpoot die een drijvende kracht is achter de schermen van de organisatie.

TRIAS bedankt daarnaast al haar relaties uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit sector voor het vertrouwen en dat wij mogen hebben meewerken aan het realiseren van mooie innovatie projecten en dromen. Op naar nog minimaal 20 jaar toonaangevend subsidieadvies!

20-jarig-jubileum-trias