Een tijdje geleden mocht onze Collega Kim van der Heul langs komen bij Qineto. Daar werd op dat moment een volg opgenomen voor het Business Innovatie Team Limburg – Rabobank. Vlog-BIT-Qineto

In de volg vertellen Tim Dings, Luc Starmans en Paul Meijers van Qineto aan Sharon van het Business Innovatie Team Limburg over hun bedrijf.  In 2014 startte ze hun bedrijf Qineto en inmiddels is er het eerste resultaat. Een laagdrempelige bewegingsstimulator, genaamd Qbi, om mensen op een andere manier uit te dagen om in beweging te komen. In de vlog vertelt Kim kort over de rol die TRIAS daarbij heeft gespeeld.

Wij wensen Tim Dings, Luc Starmans en Paul Meijers veel succes met het verder uitbouwen van hun onderneming!

Wilt u meer weten over Qineto? Lees dan het verhaal welke wij recent over hun publiceerde.