Per 31-12-2019 zal het contract tussen founder Mieke Verhaegh en TRIAS na een overgangsperiode van 3 jaar na de overname eindigen. Mieke gaat zich voor de nabije toekomst toeleggen op een opleiding aan de Erasmus Universiteit gericht op de Klimaat Transitie, door onder andere professor Jan Rotmans. Haar persoonlijke ambitie is om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de klimaatdoelen. Met het aflopen van de samenwerkingsovereenkomst is ook de laatste fase van de overdracht van TRIAS naar de nieuwe directeur/eigenaar, Ron Coenen, volledig afgerond. Voor nu scheiden dan ook de wegen van TRIAS en Mieke. Wat niet betekent dat na de opleiding de samenwerking niet weer opgepakt kan worden.

We wensen Mieke voor nu veel succes met de opleiding en uitdaging en danken haar voor haar tomeloze inzet van de afgelopen 20 jaar. Tot onze wegen weer kruisen!

afscheid-mieke-verhaegh-trias-1