Een mooi moment om even terug te kijken op afgelopen jaar. 2019 was een succesvol jaar voor subsidieadviesbureau TRIAS.

Nieuwe vestiging en website
Sinds april 2019 heeft TRIAS een nieuwe locatie op de Brightlands Health Campus in Maastricht. We waren al actief in deze regio vanuit onze werkplek op de Chemelot Campus in Geleen. Gezien de toegenomen vraag van onze klanten in de life sciences & health hebben we besloten om te verhuizen naar de Campus in Maastricht. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid om nog steeds actief te zijn voor onze klanten rondom Chemelot. 2019 is ook het jaar dat daarnaast onze nieuwe website online ging. Onze diensten en referenties zijn nu nog beter te vinden op www.trias-subsidie.nl

20-jarig jubileum gevierd met Masterclass
Op 1 oktober 1999 werd subsidieadviesbureau TRIAS opgericht door Gerard van der Heul en Mieke Verhaegh nu 20 jaar later vieren we onder de nieuwe directeur Ron Coenen ons 20-jarig jubileum. De eerste tien jaar van het bestaan richtte TRIAS zich vooral op verschillende organisaties uit de publieke sector, denk hierbij aan gemeentes, woningcorporaties en zorg- en welzijnsinstellingen. In 2008 is het bedrijf zich ook specifiek gaan richten op subsidies voor bedrijven op het gebied van duurzame investeringen en innovaties. “Alle type organisaties met goede ideeën kunnen bij ons terecht. Van gemeentes, startups tot multinationals”, vertelt Ron Coenen.

Door de jarenlange ervaring hebben we inmiddels veel subsidiekennis verworven. Dit blijkt onder andere uit dat we een slagingspercentage kennen van boven de 85% van alle aanvragen die we doen! Voor WBSO projecten is dat zelfs 96%!

In ons 20-jarig bestaan hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Via samenwerkingspartners zoals ESZL, Keyport en Crossroads is het voor organisaties uit Limburg bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van het startfeefonds. Met dit revolverende fonds wordt de drempel verlaagd voor het inschakelen van een expert bij het aanvragen van subsidies.

We bedanken dan ook al onze relaties uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit sector voor het vertrouwen en dat wij mogen hebben meewerken aan het realiseren van mooie innovatie projecten en dromen. We hebben ons jubileum gevierd met een speciale masterclass voor startups op de Brightlands Maastricht Health Campus. Tijdens dit event hebben we onze jarenlange kennis en ervaring gedeeld om startups verder te helpen in hun reis binnen het ondernemerschap en innovatie. Op naar nog minimaal 20 jaar toonaangevend subsidieadvies!

SubsidieVolgSysteem.nl
Ook in 2019 hebben we verder geïnvesteerd in het vernieuwen van onze dienstverlening. Zo is de ontwikkeling van ons SubsidieVolgSysteem in een versnelling gekomen in samenwerking met Gilde BT Software. Dit is een uniek webbased systeem waarmee uw organisatie grip krijgt op uw subsidiestromen. Alle verantwoordingsmomenten en documenten worden in dit systeem vastgelegd. Het systeem is tevens als administratiemodule te gebruiken. Met het overzichtelijke management dashboard heeft u altijd een up-to-date overzicht van uw subsidies en openstaande taken. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen, neem een kijkje op www.subsidievolgsysteem.nl

Verandering van tijdperk, uitbreiding van het team en Mieke Verhaegh neemt afscheid van TRIAS
Om onze klanten nog beter van dienst te zijn is ons team in 2019 verder uitgebreid met Eugene Princee en Kevin Verstappen. Per 31-12-2019 zal daarnaast één van de oprichters, Mieke Verhaegh na een periode van 3 jaar na de overname de organisatie gaan verlaten. Mieke gaat zich voor de nabije toekomst toeleggen op een opleiding aan de Erasmus Universiteit gericht op de Klimaat Transitie, door onder andere professor Jan Rotmans. Haar persoonlijke ambitie is om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de klimaatdoelen. Met het aflopen van de samenwerkingsovereenkomst is ook de laatste fase van de overdracht van TRIAS naar de nieuwe directeur/eigenaar, Ron Coenen, volledig afgerond. Voor nu scheiden dan ook de wegen van TRIAS en Mieke. Wat niet betekent dat na de opleiding de samenwerking niet weer opgepakt kan worden. We wensen Mieke voor nu veel succes met de opleiding en uitdaging en danken haar voor haar tomeloze inzet van de afgelopen 20 jaar. Tot onze wegen weer kruisen!

Voor nu een gezond en succesvol 2020 gewenst!

 

nieuwjaar-2020-trias