U zult ongetwijfeld al veel Corona (COVID-19) nieuws en uitleg in uw mailbox gekregen hebben. Het zijn bijzondere en rare tijden waar we allemaal niet precies weten wat er op ons af komt en hoe het verder gaat. Uiteraard doen we vanuit TRIAS alles wat mogelijk is om verdere verspreiding virus tegen te gaan en volgen we de richtlijnen van het RIVM op.

Ondanks deze onzekerheid blijven we streven naar de best mogelijke service en helpen we u waar mogelijk. Onze medewerkers zijn daarom in de gelegenheid gesteld om vanuit huis te werken. Afspraken zullen veelal digitaal en niet fysiek meer gevoerd worden. Indien mogelijk verplaatsen we deze tot nader bericht. We zijn gewoon bereikbaar op ons kantoornummer of op de voor u bekende mobiele nummers en uiteraard per e-mail. Indien er een afspraak met u gepland is zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden om te kijken hoe we e.e.a. in kunnen vullen.

Als wij op een andere manier behulpzaam voor u kunnen zijn horen wij dat graag! Laten we er met zijn allen de schouders onder zetten!

☎️ 077-3560100
✉️ info@trias-subsidie.nl
? www.trias-subsidie.nl