vacature-trias-venlo-subsidie

Ben jij de professional die we zoeken?
Vacature: Stagiaire

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student die het team van TRIAS wil versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn voor de periode september 2020 t/m januari 2021 op zoek naar een stagiaire ter versterking van ons team. Tijdens je stage werk je aan onderzoek op het gebied van revolverend financieren. Daarnaast ondersteun je onze adviseurs tijdens hun werkzaamheden voor onze private en publieke klanten.

Onderzoek
De onderzoeksvraag is:
Centrale vraag: Hoe kan TRIAS inspelen op de nieuwe trend van revolverende financiering specifiek voor gemeenten op zowel Provinciaal, Nationaal als Europees niveau?

Onderzoeksvragen:

 • Welke producten worden momenteel in de markt aangeboden op het gebied van revolverende financiering voor gemeenten?
 • Welke partijen bieden dienstverlening aan op het gebied van revolverende financiering voor gemeenten?
 • Hoe kunnen revolverende fondsen worden toegepast door gemeenten?
 • Is er vanuit gemeente behoefte aan revolverende financiering? Zowel voor de eigen projecten als faciliterend naar partijen zoals stichtingen/verenigingen, bedrijven.
 • Hoe richt je een revolverend fonds in en kan het fonds worden beheerd?
 • Welke diensten kunnen door TRIAS worden aangeboden en welke kennis dienen we hiervoor in huis te halen?

Wat bieden wij jou?
Als eerste een geweldig team en uitdagende werkomgeving. Je krijgt veel vrijheid en diversiteit in het werk. We staan voor elkaar, zijn betrokken en enthousiast en hebben een passie voor ons werk. Kwaliteit voor onze klanten is voor ons een speerpunt. Teamspirit en gezelligheid zijn hierbij belangrijke kernwoorden zonder dat we het zakelijke uit het oog verliezen. Daarnaast bieden wij ook een maandelijkse stagevergoeding!

Wat verwachten we van jou?

 • Een ware teamplayer, enthousiast, proactief en betrokken;
 • Je toont initiatief, stelt kritische vragen, draagt ideeën aan en bent organisatorisch vaardig;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent flexibel, zelfstandig en accuraat;
 • Je bent resultaatgericht en klantgericht;
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en kunt zaken relativeren.

Is je interesse gewekt?
Volg jij een HBO opleiding of WO opleiding en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Stuur dan je CV & motivatiebrief t.a.v. Ron Coenen naar info@trias-subsidie.nl.

TRIAS BV
TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid Nederland met vestigingen in Venlo en Maastricht op de Brightlands Health Campus. Ons team bestaat uit 14 hoog opgeleide specialisten op het gebied van derde geldstromen. We werken in opdracht van het innovatieve  bedrijfsleven en de publieke sector.

Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Wij zijn op de hoogte van actuele subsidieregelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers aan onze klanten stellen. Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan van zoeken naar financieringsmogelijkheden, schrijven van de aanvraag, tot aan de eindverantwoording.