nitzam-merguei-mederwerker-trias

TRIAS goed nieuws update!

Het is al een tijdje zo, maar door alle omstandigheden vanwege COVID-19 hebben we haar helaas nog niet kunnen aankondigen: TRIAS heeft begin dit jaar het team uitgebreid met Nitzan Merguei. Vanuit haar studie aan de Maastricht University is Nitzan gaan werken aan haar eigen startup. Daar kwamen we zakelijk met elkaar in contact. En nu, enkele jaren later, is besloten dat Nitzan subsidieaanvragen is gaan schrijven onder de vlag van TRIAS.

Nitzan over TRIAS:
I am excited to have joined TRIAS as an advisor for innovative projects. Having co-founded a startup which obtained regional and European grant support (also thanks to TRIAS), and acting as a mentor to numerous startups, I am aware of the challenges business face but also of the opportunities they have. What I like about working for TRIAS is that it combines many of my interests: working on different entrepreneurial undertaking, scientific and market research, and writing.