medewerker-trias-jimmy

Sinds 1 augustus is het team van TRIAS uitgebreid met Jimmy Ingenpasz. TRIAS heeft de ambitie om het SubsidieVolgSysteem verder door te ontwikkelen zowel in commercieel opzicht als de SAAS oplossing (Software As A Service) verder te professionaliseren. Dit heeft geleid tot het aanstellen van Jimmy. Hij zal zich dan ook volledig gaan focussen op het SubsidieVolgSysteem. Dit is een webbased systeem voor het volgen van uw subsidiestromen van idee tot het indienen van de einddeclaratie.

Hieronder stelt Jimmy zich graag aan u voor:
Mijn naam is Jimmy Ingenpasz, 27 jaar en woonachtig in Venlo. Sinds 1 Augustus ben ik in dienst bij TRIAS  als accountmanager na 5 jaar actief te zijn geweest als International Sales Manager. Na mijn eerste kennismaking met TRIAS en het SubsidieVolgSysteem werd ik meteen enthousiast door de ambities van het bedrijf. Met het SubsidieVolgSysteem ben ik er van overtuigd dat we een zeer mooi product in handen hebben waarmee we in zowel de publieke als de private sector grip kunnen bieden op aangevraagde, beschikte, lopende en vastgestelde subsidie trajecten.

Wilt u meer weten over het SubsidieVolgSysteem en of een vrijblijvende demo ontvangen? Kijk dan op www.subsidievolgsysteem.nl of neem contact met Jimmy op via 088-7877870 of info@subsidievolgsysteem.nl.