Uitbreiding voor Team TRIAS
Het team van TRIAS is sinds 1 februari uitgebreid met Patricia Claessen. Wij zijn zeer verheugd met deze aanvulling. Patricia heeft reeds veel ervaring met het verwerven van subsidies voor uiteenlopende innovatieve en maatschappelijke projecten. Binnen TRIAS zal Patricia zich richten op het helpen van onze non-profit klanten. Wij wensen haar veel succes en werkplezier!

Patricia stelt zich voor:patricia-claessen-medewerkster-trias
Ik ben Patricia Claessen, 49 jaar en ik woon in gemeente Leudal.

Vanaf eind jaren 90 ben ik werkzaam op het vlak van de externe financiering. Wonende in Den Haag werkte ik mee aan diverse projecten van MKB’ers tot onderwijsinstellingen en van zorginstellingen tot gemeenten.

Door subsidies, fiscale incentives en donaties van vermogensfondsen konden deze projecten sneller tot stand komen. Vooral het feit dat elk project weer een ander onderwerp heeft -wat vaak nieuw is- maakt het, dat ik het leuk vind om me erin te verdiepen. Een soort van natuurlijke nieuwsgierigheid naar onbekende dingen, zou je het kunnen noemen. De variëteit zit hem niet alleen in het onderwerp, maar ook in de wisselende teams per project. Ook dat vind ik verfrissend; samenwerken met verschillende mensen met verschillende achtergronden.

Een paar jaar geleden ben ik teruggegaan naar mijn Limburgse roots. Naast mijn mantelzorgactiviteiten heb ik nu weer ruimte om mee te denken en werken aan projecten die er toe doen.

Dit zorgde ervoor dat de match met TRIAS snel werd gemaakt. Sinds 1 februari ben ik onderdeel van het team Publieke Sector. Hier ga ik de komende tijd mijn ervaring en kennis inzetten en daar heb ik ontzettend veel zin in.

Het enthousiasme, de openheid, het zelfstandig ondernemerschap (en zeker ook het warme welkom) zorgden voor een inspirerende start.

Misschien mag ik u wel helpen met uw project?

In dat geval: Tot snel!

Benieuwd wat Patricia voor u als non-profitorganisatie kan betekenen? Stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl of bel naar 077-3560100.