Het team van TRIAS wordt sinds deze week versterkt met Sjors van den Hombergh. Sjors zal tot het einde van het schooljaar 2020 – 2021 actief zijn bij TRIAS in het kader van zijn afstudeerstage. Hij zal de komende tijd het Financieel Management team gaan verstrekken.

Sjors stelt zich voor:
Mijn naam is Sjors van den Hombergh, 23 Jaar en woonachtig in Lomm. Ik ben 4de jaars student International Finance & Control aan de Fontys Hogeschool in Venlo. Sinds 8 februari versterk ik het TRIAS-team als stagiair. Ik ga onderzoek doen naar het verbeteren van de processen als het gaat om de financiële instrumenten, met als doel een efficiënter werkproces én een hogere kwaliteit van aanvraag en/of betere ondersteuning van de klanten. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met voetbal, fitness en breng ik veel tijd door met vrienden.

Wij wensen Sjors veel succes en plezier toe!

Ook stage lopen bij TRIAS? Kijk dan op onze vacaturespagina.

sjors-van-den-hombergh-medewerker-trias