diandian-medewerkster-trias-team

Sinds 8 februari is ook Diandian Janssen het team van TRIAS komen versterken als stagiaire! Diandian zal voornamelijk het marketingteam extra capaciteit geven. Vanuit haar opleidingen Commerciële Economie zal ze de organisatie voorzien van nieuwe ideeën!

Diandian stelt zich voor:
“Mijn naam is Diandian Janssen en ik ben momenteel bezig met de opleiding Commerciële Economie. Ik zal vanaf 8 februari werkzaam zijn binnen TRIAS als afstudeerstagiaire. Tijdens de afstudeerperiode zal ik een deel uitmaken van het marketingteam binnen de bedrijvensector. Meewerken zal een klein onderdeel omvatten van deze periode. Ik zal vooral onderzoek gaan doen voor het bedrijf en dat zal uiteindelijk leiden tot een advies. Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode en natuurlijk het succesvol afronden van mijn opleiding.”

Wij wensen Diandian veel succes en plezier toe tijdens haar stageperiode bij TRIAS. Ook stage lopen bij TRIAS? Kijk dan op onze vacaturespagina.

diandian-medewerkster-trias-team