TRIAS zoekt een ervaren Subsidie Adviseur voor het domein Bedrijven en Innovatie. Zoek jij een zelfstandige adviesrol, waarin je vanuit jouw passie en intrinsieke nieuwsgierigheid de innovaties gaat realiseren die het verschil maken voor een leefbaar en duurzaam Nederland van morgen? Reageer dan direct!

werken-bij-trias-vacature-busines-consultant

We gaan hier niet uitleggen wat een Subsidie Adviseur doet, dat weet jij al lang, we gaan je wel vertellen waarom het vak van Subsidie Adviseur bij ons anders is dan gebruikelijk in de markt.

Wij geloven binnen TRIAS tot op ons DNA dat succes alleen afgedwongen kan worden met samenwerking. Wij willen dé partner zijn op subsidie gebied voor onze klanten. Dat betekent dat we niet altijd overal een factuur voor sturen en dat we intern niet sturen op zoiets als declarabele uren. Samen werken gaat alleen als we elkaar ook vertrouwen geven. Wij vertrouwen er binnen TRIAS op dat onze collega’s begrijpen dat de schoorsteen niet uit zichzelf rookt. We doen graag dat stapje extra. Dat betekent ook dat we de tijd nemen om ons echt te verdiepen in onze klanten en hun innovatie en bijbehorende business case. We gaan naar de klant toe en berichten ze proactief als er passende ontwikkelingen zijn die interessant voor ze kunnen zijn. Bij TRIAS werken betekent dat je een aangeboren nieuwsgierigheid hebt naar innovatie en ontwikkeling die maatschappelijke impact (gaan) hebben.

Dat we echt zo handelen Kan Michiel van 20Med Therapeutics, klant bij Trias, mooi verwoorden.

“De efficiënte wijze van communiceren is een groot pluspunt. Wij hebben ons verhaal verteld. Daarop heeft TRIAS een eerste schets gemaakt en aangegeven welke onderdelen belangrijk waren. Daarna hebben wij onze aanvullingen gegeven. Zo ontstond er een raamwerk waar TRIAS uiteindelijk een overall verhaal van heeft gemaakt en waar de business case op is gebaseerd.’’

Dat de aanpak goed heeft gewerkt en het samenspel tussen enerzijds TRIAS en anderzijds 20Med Therapeutics uitstekend was, blijkt volgens Michiel wel uit het feit dat het project met 80 van de 100 punten de hoogste score van alle 22 ingediende aanvragen kreeg.

“Zowel voor TRIAS als ons een mooi compliment.”

Wat wij zoeken in een nieuwe collega:

  • Aangeboren nieuwsgierigheid naar innovatie en vernieuwing. Je bent redactioneel vaardig. Je komt makkelijk tot de kern en weet hoofd en bijzaken goed te onderscheiden;
  • Je hebt in je loopbaan minstens 3 jaar gewerkt als Subsidie Adviseur en functioneert op minimaal op HBO niveau;
  • Je bent een teamplayer en legt makkelijk contact, zowel inhoudelijk als commercieel ben je een gesprekspartner op niveau en doorgrond de business case van de klant makkelijk;
  • Omdat we een project organisatie zijn, heb jij ervaring met het managen van projecten en weet je wanneer je bij wie moet escaleren;
  • Omdat we Europees werken met internationaal georiënteerde opdrachtgevers zijn zowel je Nederlands als Engels in woord als geschrift goed ontwikkeld.

Wat biedt TRIAS?

Ten eerste een geweldig hecht team en inhoudelijk uitdagende werk, waar we je waarderen om wie je bent en je de ruimte krijgt je te ontwikkelen. Kwaliteit leveren is voor ons een speerpunt. Teamspirit en gezelligheid zijn hierbij belangrijke kernwaarden zonder dat we het zakelijke uit het oog verliezen.

Je krijgt de kans om mee te werken aan mooie plannen van onze klanten. Duurzame en innovatieve plannen die in de toekomst het verschil kunnen maken! We zoeken kandidaten die minstens 24 uur beschikbaar zijn. Maar 36 of 40 uur is ook mogelijk. Daar komen we samen wel uit.

Uiteraard bieden we een passend salaris en goede aanvullende voorwaarden waarmee we jouw werk als ervaren adviseur waarderen.

Over TRIAS:

TRIAS is dé kwalitatief hoogwaardige subsidieondersteuner in Zuid-Nederland met vestigingen in Venlo en Maastricht op de Brightlands Health Campus. Ons team bestaat uit 16 specialisten op het gebied van derde geldstromen. We werken in opdracht van het innovatieve bedrijfsleven en de publieke sector. Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Wij zijn op de hoogte van actuele subsidieregelingen, de veranderende regels en welke eisen subsidieverstrekkers aan onze klanten stellen. Binnen het team bedrijven en innovatie werk je voor uiteenlopende opdrachtgevers, van innovatieve startups tot grote multinationals in de sectoren High Tech, ICT, Agri & Food, Chemie & Materialen en Zorg. Wil jij helpen bij het realiseren van de duurzame en innovatieve plannen van onze klanten?

Wil je reageren? Dat kan via de reactie knop.

Eerst meer informatie? Bel met Ron Coenen (directeur TRIAS) Ron is bereikbaar op nummer: 06 17672484 ook na 18:00 uur mag je hem hierover gerust bellen of appen.

Wij kijken uit naar je reactie en we behandelen je zoals we ook een klant behandelen. Met interesse en aandacht.

werken-bij-trias-vacature-busines-consultant-ron