Uitbreiding voor Team TRIAS
Het team van TRIAS is sinds 1 mei versterkt met Melanie van der Meer. Wij zijn zeer verheugd met deze aanvulling. Melanie heeft door haar juridische achtergrond en kennis op het gebied van International Business ervaring met het projectmatig werken. Binnen TRIAS zal Melanie voornamelijk ons Publieke sector afdeling gaan versterken. Wij wensen haar veel succes en werkplezier!

Melanie stelt zich voor:
Sinds drie jaar woon ik met mijn dochter en 2 katten weer in mijn geboortestad Roermond, lekker dichtbij familie en vrienden, na een periode in het buitenland te hebben gewoond. Op 3 mei jl. ben ik met veel enthousiasme gestart bij Trias in Venlo. Ik ga mij in het subsidielandschap verdiepen en aan de slag als adviseur voor de publieke sector, een nieuwe uitdaging! Met mijn juridische achtergrond en brede werkervaring hoop ik het hechte Trias team te kunnen versterken en snel te worden ingezet op de diverse interessante projecten.

Benieuwd wat Melanie voor u als non-profitorganisatie kan betekenen? Stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl of bel naar 077-3560100.

melanie-van-der-meer-trias-medewerkster