Onlangs ontving Kim Leurs van de Gemeente Venlo uit handen van Annelies Swarts en Patricia Claessen haar certificaat voor het succesvol afronden van haar incompany opleiding. Tijdens de opleiding heeft zij kennis opgedaan over het subsidielandschap en het verwerven en aanvragen van subsidies.

TRIAS heeft alle ervaring in huis om een medewerker in de praktijk op te leiden tot een professionele adviseur/subsidiecoördinator. Dit doen wij vanuit onze expertise en de tools die we op basis van jarenlange ervaring met onder andere het structureel subsidieadvies aan organisaties hebben ontwikkeld. Wij geloven in een vorm van opleiding waarbij we direct in de praktijk aan de slag gaan met deze methodieken en actuele kennis toevoegen over subsidiemogelijkheden en subsidievragen. Op basis van deze uitgangspunten is een persoonlijke en passende opleiding opgesteld voor op de werkvloer om de functie van beleidsmedewerker derde geldstromen te kunnen vervullen.

incompany-opleiding-succesvol-gemeente-venlo-trias