Uitbreiding voor Team TRIAS
Het team van TRIAS is sinds medio mei versterkt met Jeroen Dings. Binnen onze organisatie zal Jeroen het publieke sector team gaan versterken. Vanuit zijn vorige werkgever is Jeroen reeds bekend met het publieke landschap en de subsidie thematiek. Wij wensen hem veel succes!

Jeroen stelt zich voor:
Ik ben Jeroen Dings, 27 jaar en woon in Venlo.

Tijdens en na mijn studie bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg ben ik werkzaam geweest bij een tweetal gemeenten (Venlo en Son en Breugel). Hier heb ik kennisgemaakt met het subsidievak. De afgelopen 3 jaren heb ik me beziggehouden met vrijwel alle uitgaande subsidies van de gemeente Son en Breugel, van kleine subsidies aan lokale verenigingen tot omvangrijke subsidierelaties met grote maatschappelijke partners. Ook ben ik actief geweest op andere terreinen binnen het sociaal domein.

In mijn voorgaande functie ben ik overtuigd geraakt van het nut van het instrument subsidie. Ik heb initiatieven zien ontstaan en uit zien groeien tot een succes. Het enthousiasme en de ervaringen die ik heb opgedaan met gemeenten en subsidies neem ik mee naar Trias. Hier ben ik 17 mei 2021 gestart binnen het team publieke sector.

Ik kijk ernaar uit om als subsidieadviseur aan de slag te gaan. Om te beginnen door veel te leren over inkomende subsidies voor gemeenten en andere publieke organisaties en deze organisaties hierna van subsidieadvies te voorzien.

Benieuwd wat Jeroen voor u als non-profitorganisatie kan betekenen? Stuur een mail naar info@trias-subsidie.nl of bel naar 077-3560100.

jeroen-dings-welkom-medewerker-trias