Uitbreiding voor Team TRIAS
Het team van TRIAS is sinds eind augustus uitgebreid met Kay Wolters. Kay zal zich gedurende zijn stageperiode binnen TRIAS voornamelijk bezig houden met het schrijven van een marketingplan voor het SubsidieVolgSysteem. Daarnaast neemt hij vanuit zijn opleiding ook nog een innovatie tool ten aanzien klantreviews mee. Wij wensen hem een leerzame periode en veel plezier toe!

Kay stelt zich voor:
Ik ben Kay Wolters, 22 jaar oud en woonachtig in Blitterswijck. Mijn laatste fase van de opleiding commerciële economie is aangebroken. Het aankomende half jaar zal ik mij bij TRIAS voor SubsidieVolgSysteem bezig gaan houden met diverse marketingactiviteiten. De focus ligt gedurende deze periode op het opstellen van een gedegen marketing aanpak. Daarnaast heb ik mij een half schooljaar verdiept in de reviewwereld en hier ook een tool voor ontwikkeld, deze mag ik ook gaan implementeren.

Ik zie dit als een erg mooie uitdaging om meer kennis en ervaring op te doen!

kay-wolters-trias