Opnieuw uitbreiding voor Team TRIAS
Opnieuw is het team van TRIAS versterkt. Dit keer met Timo Versteegen. Onlangs heeft Timo zijn Master International Business aan de Universiteit Maastricht afgerond. Daarvoor ronde hij Cum Laude zijn Master Business Administration af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn breed opgedane kennis op gebieden als innovatie, consultancy en management zal hij in gaan zetten voor onze opdrachtgevers. Timo zal binnen TRIAS werkzaam zijn voor de bedrijvenafdeling waar hij zich zal gaan focussen op Europese subsidietrajecten.

Wij wensen Timo veel succes en plezier toe!

Timo stelt zich voor:
Mijn naam is Timo Versteegen, 23 jaar oud en woonachtig in Maastricht. Ik ben verheugd dat ik me sinds 1 september bij TRIAS heb aangesloten als adviseur voor innovatieve projecten gericht op Europese subsidietrajecten. Na zes jaar in de schoolbanken gezeten te hebben, ben ik razend enthousiast om het werkveld te betreden om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Hiermee zou graag ik mijn steentje willen bijdragen aan het vooruit helpen van ondernemers met hun innovaties en daarmee van waarde te kunnen zijn op weg naar een slimmere, duurzamere en gezondere wereld.

timo-versteegen-trias