Vandaag staat er in het Eindhovens Dagblad een artikel over Helmond Start. Een initiatief vanuit de gemeente Helmond in samenwerking met ondernemer Cor van de Waterlaat om startende ondernemers een goede start te gunnen.

In 2019 mochten wij vanwege onze ervaringen in andere gemeenten voor de gemeente Helmond een onderzoek doen naar de wensen en behoeften van startende ondernemers. Een van de door ons gegeven aanbevelingen was het oprichten van een startersplatform dat zich richt op het organiseren van activiteiten die afgestemd zijn op de specifieke wensen van de nieuwe bedrijven.

De jonge ondernemer Thomas van der Heiden is een van de deelnemers aan Helmond Start. Als student crossmedia vormgeving aan het St. Lucas in Eindhoven startte hij reeds zijn eigen bedrijf genaamd Samoht via Helmond Start deed hij kennis op over het ondernemerschap en sprak hij met veel startende en ervaren ondernemers. Vanuit deze kennismakingen kreeg Thomas zelfs zijn eerste opdrachten.

Over Helmond Start
Helmond Start is een initiatief van ons om nieuwe ondernemers in Helmond een goede start te gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom! Helmond Start heeft elke dinsdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur een starterspreekuur op de  Brainport Human Campus. Verder organiseert het evenementen en ontmoetingen.

Lees het artikel over Helmond Start en Thomas van der Heiden via: https://www.ed.nl/helmond/helmond-start-brengt-beginnende-en-gevestigde-ondernemers-bijeen-koffie-koffie-koffie-en-dan-komen-de-opdrachten~add61db3/

Meer weten over Helmond Start? Kijk dan op: https://www.helmond.nl/helmondstart of neem contact op met Ellen van Schijndel of Cor van de Waterlaat.