Bert Hegger versterkt Team TRIAS

Sinds deze week versterkt Bert Hegger het team van TRIAS. Bert heeft reeds jarenlange ervaring in het werken met subsidies, zowel aan de voor- als achterkant. Zo heeft hij onder andere bij uitvoeringsinstantie Stimulus gewerkt waar hij programmamanager was voor MKB Innovatie Topsectoren Zuid-Nederland, oftewel MIT Zuid en de OP-Zuid regeling. Twee subsidieregelingen waarvan onze klanten veelvuldig gebruik maken. Via deze weg hebben wij Bert dan ook leren kennen als een prettig persoon om mee samen te werken.

Met deze versterking krijgt TRIAS extra kennis aan boord op het gebied van deze specifieke subsidies maar ook over staatssteun en de bijbehorende financiële administratie. Bij TRIAS zal Bert zich focussen op de bedrijvenafdeling. Hij zal aan de slag gaan met het realiseren van projectaanvragen voor onze klanten en ondersteuning bieden bij het verantwoorden van de projecten.

Wij wensen Bert veel succes en plezier toe!

Bert stelt zich voor:

Ik ben Bert Hegger, 31 jaar, getrouwd, en woon in Belfeld. Vanaf 2015 ben ik wegwijs geraakt in de wereld van subsidies en het uitvoeren van economische stimuleringsprogramma’s. In de afgelopen 7 jaren heb ik gewerkt aan de ‘subsidieverstrekkende kant van de tafel’ bij Stimulus Programmamanagement, als financieel adviseur en programmamanager op verschillende programma’s (o.a. OPZuid en MIT Zuid).

Recent heb ik de stap naar TRIAS gemaakt om vanuit ‘de andere kant van de tafel’ actief bij te dragen aan het bouwen van projecten en te zien hoe we financiering kunnen matchen met de behoeftes van ondernemers, overheden en non-profit organisaties. Ik vind het leuk om de klant verder te helpen en te ontzorgen in het bereiken van diens doelstellingen.

In mijn vrije tijd doe ik aan Crossfit, hardlopen en steun ik graag de Venlose horeca.