Kijk hem eens blij zijn met zijn taart! Maar wat zijn wij ook trots op hem. Ron Coenen is namelijk afgelopen donderdag tijdens de algemene ledenvergadering van de Limburgse Werkgevers Vereniging benoemd tot voorzitter. Hiermee neemt hij de voorzittershamer over van Giel Braun en is direct de jongste voorzitter in het meer dan 100-jarige bestaan van de vereniging. Ron zal de komende jaren namens de LWV de belangen behartigen van ruim 1.200 Limburgse bedrijven. Daarnaast is hij in het dagelijks leven eigenaar en werkgever bij TRIAS BV en Subsidie Volgsysteem.

Ron Coenen: “ik kijk ernaar uit om de door mijn voorganger ingezette koers van de LWV verder vorm te geven. We staan voor spannende tijden als ondernemers. De arbeidsmarktproblematiek, de energiecrisis en oorlog in Oekraïne zorgen voor onzekere tijden voor onze leden. Uitdagingen die ik graag oppak samen met de staf en de leden van de LWV. Innovatief en inclusief ondernemerschap gaan een grote rol spelen om toekomstbestendig te kunnen blijven ondernemen.”

Lees meer in het persbericht van de LWV.