Al jarenlang een partner die met kennis en ervaring van toegevoegde waarde is – WBSO, MIT, LimburgMakers

“Al jarenlang een partner die met kennis en ervaring van toegevoegde waarde is”

Nederland moet van het gas af, maar voorlopig geldt dat vooral voor de woningmarkt. Dejatech in Belfeld gaat dus gewoon door met doen waar het goed in is: op een innovatieve wijze gasgestookte verwarmingsketels produceren voor grotere gebouwen als industriële bedrijven, instellingen en hotels. Directeur Jan Janssen: “Woningen en kleine gebouwen hebben ketels van zo’n 24 kW, maar wij ontwikkelen en produceren grote ketels van 168 kW tot 2.500 kW. Daarnaast kijken we uiteraard vooruit met de ontwikkeling van hybride systemen.”

Dejatech doet dat voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers. Daarvoor maakt het CE-gekeurde en merkloze installaties op maat, geheel onafhankelijk. “Daardoor hoeven onze klanten geen tijd en geld te steken in eigen innovatietrajecten.” Dat innovatieve aspect bracht Dejatech jaren geleden in contact met TRIAS, merkt Janssen op. “Zij hebben ons begeleid en geadviseerd bij het binnenhalen van de WBSO-regeling. Dat is kort gezegd een gedeeltelijke aftrek van de loonbelasting van medewerkers die zich bezighouden met R&D voor nieuwe producten. Daar maken we alweer zo’n acht jaar gebruik van. TRIAS doet voor ons de aanvragen en verdere ondersteuning.”


“De begeleiding van TRIAS was dan ook van wezenlijk belang

Inmiddels heeft Dejatech, in 2014, dankzij de begeleiding van TRIAS eveneens een LimburgMakers-subsidie binnengehaald, geeft Janssen aan. TRIAS verzorgde in 2016 ook de voorbereiding en het haalbaarheidsonderzoek naar een MIT-subsidie. “Beide subsidies hadden betrekking op geheel nieuwe concepten, een efficiëntere ketel en een hybride systeem; beide producten zijn geïntroduceerd op de markt. De subsidieaanvragen maar ook de bijbehorende administratie zijn behoorlijk complex. De begeleiding van TRIAS was dan ook van wezenlijk belang.”

Janssen is daarom zeer te spreken over de expertise van de subsidieadviseur. Maar er is meer, zegt hij. “TRIAS is al jarenlang een partner die met kennis en ervaring van toegevoegde waarde is. Eveneens dankzij andere onderscheidende kenmerken. Ze leveren maatwerk en de communicatie verloopt bijzonder efficiënt. We hebben een aantal vaste momenten per jaar contact, en daarnaast vaker als het nodig is. Ze stellen zich zeer pro-actief op. Als klein bedrijf hebben we niet alles in huis, dus zoeken we partners die ons aanvullen. TRIAS is zonder meer zo’n partner die meedenkt en ons zo sterker maakt.”

Laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn & Twitter!

Referenties

“TRIAS speelt onder meer een belangrijke rol bij het subsidiebewust maken van onze medewerkers. Zij coachen onze mensen bij het vinden van subsidiemogelijkheden.”

Ton HanegraafSint Michielsgestel

“Bij TRIAS weten ze precies welke informatie er in een subsidie aanvraag moet.”

Tim DingsQineto

“Ik ben zeer gecharmeerd geraakt van hun aanpak: uiteraard van de kennis, maar daarnaast de goede uitleg, het regelmatig evalueren.”

Hay HeggerArenborg

“De rol van TRIAS is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat zij de trajecten en aanvragen uitvoeren, ook omdat ze ons hebben gewezen op vormen van subsidie die we nog niet kenden.”

John MarrugCorporis Medical

“Je merkt dat ze echt geïnteresseerd zijn in onze business, dat ze zich in de materie verdiepen, meedenken.”

Rik KurstenTeboza

“TRIAS had het overzicht terwijl de diverse partijen zich volledig op hun eigen onderdeel konden concentreren”

Isja FinalyVereniging Hendrick de Keyser

“Een die adviseert en begeleid, maar ons ook soms de spiegel voorhoudt. Waardoor we weer tot nieuwe inzichten en ideeën komen.”

Rik KurstenTeboza

“Zowel bij ons als bij TRIAS speelt de menselijke factor een belangrijke rol.”

Sjoerd DerkxSystemec

“Ze doen heel veel regelwerk en ontzorgen ons voor een belangrijk deel. Omdat ze veel kennis hebben en snel weten te schakelen verlopen trajecten beter.”

Roy DenessenGemeente Venlo

“In die periode heeft TRIAS onze mensen wat de kennis van subsidies betreft zonder meer naar een hoger niveau gebracht.”

Ton Hanegraaf Sint Michielsgestel

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft voor ons de weg geëffend, de juiste partij benaderd en het hele traject begeleid.”

Tom FrissenQwiek

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

“Tot grote tevredenheid werd de subsidie toegekend met het maximaal aantal te behalen punten.”

Ton HanegraafGemeente Sint-Michielsgestel