LBDF

Met het Limburg Business Development Fonds (LBDF) biedt de provincie Limburg ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb) ondersteuning bij het toetsen, ontwikkelen en/of vermarkten van ideeën met zakelijke potentie.Het LBDF wordt in opdracht van de provincie Limburg uitgevoerd door NV Industriebank LIOF (LIOF).

Ondersteuning is beschikbaar voor mkb-ondernemingen met feitelijke vestiging in Limburg (fysiek en actief aanwezig) en actief in één van de Limburgse speerpuntsectoren (Agrofood, Logistiek, High Tech Systems, Chemie & Materialen, Smart Services en Life Sciences of cross-overs tussen deze sectoren).

Het LBDF dekt met een mix van financiële middelen binnen elke fase in de ontwikkeling van idee naar markt. Hiervoor kent het LBDF drie deelfondsen:

  • Het Ideeënfonds;
  • Het Ontwikkelfonds;
  • Het Seedfonds.

Laatste nieuws

Become a Follower on LinkedIn/Twitter

Testimonials

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft voor ons de weg geëffend, de juiste partij benaderd en het hele traject begeleid.”

Tom FrissenQwiek

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

“Tot grote tevredenheid werd de subsidie toegekend met het maximaal aantal te behalen punten.”

-Gemeente Sint-Michielsgestel