Ondersteuning bij subsidie aanvraag

Heeft u een innovatief idee, maar bent u op zoek naar financiële middelen om dit idee te realiseren? Wellicht kan een subsidie u op weg helpen en net dat steuntje in de rug zijn!

Wij nemen indien gewenst het gehele aanvraagproces voor u uit handen. Of we voorzien u van het nodige advies als u zelf aan de slag wil met een regeling. We ondersteunen graag daar waar nodig! Daarbij is onze ervaring dat het rendement van subsidies steeds groter wordt, naarmate we elkaar beter leren kennen. Onze subsidieadviseurs gaan daarom met u in gesprek om inzicht te krijgen in alle benodigde informatie over uw plannen. Wij werken dit vervolgens uit tot een aansprekend projectplan. Dit biedt u een gedegen uitwerking van uw project, inclusief planning en begroting. Bovendien voldoet dit plan aan de subsidievoorwaarden en is het begrijpelijk en aantrekkelijk geformuleerd. Dit verhoogt dan ook de slaagkans van uw subsidieaanvraag!

Uiteraard bepaalt u geheel zelf, afhankelijk van uw behoefte, de intensiteit van onze ondersteuning bij het aanvragen van uw subsidie. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van ondersteuning voor uw specifieke geval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mocht u ervoor kiezen om de subsidieaanvraag geheel in eigen handen te nemen, kunt u bij de uitvoering gebruikmaken van onze administratieve ondersteuning of van ons structureel subsidieadvies middels onze strippenkaart. Ook kunnen we u voorzien van een second opinion als dat gewenst is.

Laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn & Twitter!

Referenties

“Op zo’n moment is het prettig als de partij waarmee je samenwerkt geen 9-tot-5-mentaliteit heeft”

Vincent TheNeuroplast

“ Ze stellen dan de juiste vragen, weten welke documenten en welke informatie nodig is”

Sander van Lier

“Bij TRIAS denken ze altijd een paar stappen vooruit”

Mitch GielenExperience Republic

“TRIAS is er vervolgens vanuit hun kennis en expertise mee aan de slag gegaan”

Gerard FokkensStichting Cultureel Erfgoed Tegelen

“De aanpak van TRIAS is duidelijk en efficiënt; gewoon goed dus”

Theo VerweerdenLamoral Coatings

“Ze doen heel veel regelwerk en ontzorgen ons voor een belangrijk deel. Omdat ze veel kennis hebben en snel weten te schakelen verlopen trajecten beter.”

Roy DenessenGemeente Venlo

“De rol van TRIAS is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat zij de trajecten en aanvragen uitvoeren, ook omdat ze ons hebben gewezen op vormen van subsidie die we nog niet kenden.”

John MarrugCorporis Medical

“Veel beter beeld van onze subsidiemogelijkheden en –aanvragen”

John KragtingGemeente de Bilt

“Je merkt dat ze echt geïnteresseerd zijn in onze business, dat ze zich in de materie verdiepen, meedenken.”

Rik KurstenTeboza

“Lang en intensief traject tot een goed einde gebracht dankzij TRIAS”

Eric HeitzerMoveoo

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“De accurate en gedegen werkwijze van TRIASbij deze subsidieaanvraag sprak me zeer aan.”

Bart CuyversWessem Port Services

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

Laatste nieuws