SubsidieVolgSysteem

Is uw organisatie actief in het werken met subsidies? Wilt u goed overzicht houden over alle trajecten en bijbehorende administratieverplichtingen? Dan is het SubsidieVolgSysteem dé oplossing voor uw organisatie!

Het SubsidieVolgSysteem is een uniek en gebruiksvriendelijk webbased subsidiemanagement systeem, waarmee uw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al uw inkomende subsidies. Indien uw organisatie zelf subsidies verstrekt is het SubsidieVolgSysteem voor uitgaande subsidies ook een ideale tool. Graag lichten wij de mogelijkheden in een persoonlijk contact toe.

Het SubsidieVolgSysteem geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte, lopende en vastgestelde subsidietrajecten. Managementinformatie is met “één druk op de knop”  beschikbaar. Het systeem kent onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Realtime inzicht in de subsidieresultaten
  • Dashboardfunctie
  • Registratie van alle subsidietrajecten
  • Monitoring van rapportagemomenten en taken via automatische triggers
  • Genereren van managementrapportages
  • Koppeling van relevante documentatie en informatie
  • Veilig en gebruiksvriendelijk

Wilt u meer weten over ons SubsidieVolgSysteem? Surf dan naar www.subsidievolgsysteem.nl. Mocht u naast het gebruikmaken van ons SVS ook ondersteuning willen ontvangen bij de inhoudelijke of financiële verantwoording van het project, is ons financieel management wellicht interessant voor u!

Laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn & Twitter!

Referenties

“TRIAS speelt onder meer een belangrijke rol bij het subsidiebewust maken van onze medewerkers. Zij coachen onze mensen bij het vinden van subsidiemogelijkheden.”

Ton HanegraafSint Michielsgestel

“Bij TRIAS weten ze precies welke informatie er in een subsidie aanvraag moet.”

Tim DingsQineto

“Ik ben zeer gecharmeerd geraakt van hun aanpak: uiteraard van de kennis, maar daarnaast de goede uitleg, het regelmatig evalueren.”

Hay HeggerArenborg

“De rol van TRIAS is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat zij de trajecten en aanvragen uitvoeren, ook omdat ze ons hebben gewezen op vormen van subsidie die we nog niet kenden.”

John MarrugCorporis Medical

“Je merkt dat ze echt geïnteresseerd zijn in onze business, dat ze zich in de materie verdiepen, meedenken.”

Rik KurstenTeboza

“TRIAS had het overzicht terwijl de diverse partijen zich volledig op hun eigen onderdeel konden concentreren”

Isja FinalyVereniging Hendrick de Keyser

“Een die adviseert en begeleid, maar ons ook soms de spiegel voorhoudt. Waardoor we weer tot nieuwe inzichten en ideeën komen.”

Rik KurstenTeboza

“Zowel bij ons als bij TRIAS speelt de menselijke factor een belangrijke rol.”

Sjoerd DerkxSystemec

“Ze doen heel veel regelwerk en ontzorgen ons voor een belangrijk deel. Omdat ze veel kennis hebben en snel weten te schakelen verlopen trajecten beter.”

Roy DenessenGemeente Venlo

“In die periode heeft TRIAS onze mensen wat de kennis van subsidies betreft zonder meer naar een hoger niveau gebracht.”

Ton Hanegraaf Sint Michielsgestel

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft voor ons de weg geëffend, de juiste partij benaderd en het hele traject begeleid.”

Tom FrissenQwiek

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

“Tot grote tevredenheid werd de subsidie toegekend met het maximaal aantal te behalen punten.”

Ton HanegraafGemeente Sint-Michielsgestel