Bent u een innovatieve ondernemer actief in het Keyport2020 of LED gebied?

Keyport2020, Limburg Economic Development (LED) en TRIAS willen bedrijven ondersteunen bij hun (technische) innovatieplannen. Nederland telt meer dan 4.000 subsidieregelingen voor uiteenlopende doelen. Wilt u weten of u een compleet beeld heeft en geen kansen laat liggen? TRIAS voert vrijblijvend een subsidiecheck voor u uit. Grote kans dat er een subsidie beschikbaar is waar u voor in aanmerking komt.

Ondersteuning bij de aanvraag

Als uit de subsidiecheck blijkt dat er kansen voor u liggen, kan TRIAS voor u de subsidieaanvraag verzorgen. Hiervoor betalen bedrijven doorgaans een start- en succesfee. Om de drempel te verlagen, is Keyport2020 en LED een pilot gestart waarin ze de startfee gedeeltelijk financieren (Keyport2020 – 50% en  LED – 2/3).

Alleen als de subsidie wordt toegekend, betaalt u het bedrag weer terug zodat het geld opnieuw beschikbaar kan worden gesteld voor andere ondernemers. Door deze startfee ondersteuning loopt u als bedrijf minder risico, terwijl uw slaagkansen vergroot worden door de professionele ondersteuning.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd om de subsidiekansen voor uw onderneming te verkennen en optimaal te benutten? En kunt u hierbij de financiële ondersteuning van Keyport2020 of LED goed gebruiken? Neem dan contact op met Kim van der Heul van TRIAS via 077-3560100 / 06 – 19039382 of kim@trias-subsidie.nl

TRIAS subsidieadviseurs