Subsidies

U heeft een goed idee, de juiste mensen om u heen en u bent op zoek naar geld om de plannen te realiseren. De subsidieadviseurs van TRIAS kunnen voor u een subsidiescan maken en op basis van die resultaten u helpen bij de juiste keuze voor een specifiek subsidieprogramma. Als dat nodig is kunnen we de verdere haalbaarheid onderzoeken en nog gedetailleerder uw slaagkans in beeld brengen. Óf u weet waar u mee aan de slag wilt en onze deskundige adviseurs helpen u met het opstellen van de subsidieaanvraag.

Succes valt of staat met het plan. Dan hebben wij het niet alleen over financiering. Een plan van de subsidieadviseurs van TRIAS schetst projectmatig – stap voor stap – de route naar concrete resultaten. We maken het plan samen met u, in een zeer intensief contact.

Wij kennen de nuances van de regels dankzij een open lijn naar subsidiënten. Tijdens deze planfase maken we dan ook gebruik van deze contacten. Verder profiteert u van de kracht van ons netwerk. Waar nodig maken wij verbindingen met andere bedrijven of organisaties die met hun expertise uw plan verder kunnen versterken. En daarmee dus uw kans op succes vergroten. Als het plan tot het laatste detail klopt, dienen we het in bij de financiers met het vertrouwen dat we gezamenlijk iets moois hebben neergezet met succesvolle subsidie aanvragen tot gevolg.

Een kleine greep uit de programma’s waar wij mee werken is hieronder opgenomen. Wilt u hier meer over weten neem gerust contact met ons op. Staat uw programma er niet tussen? Dat kan, er zijn meer dan 4.000 tot 5.000 fondsen, graag helpen we u bij het vinden van de juiste subsidie voor uw organisatie!

Laatste nieuws

Become a Follower on LinkedIn/Twitter

Testimonials

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft voor ons de weg geëffend, de juiste partij benaderd en het hele traject begeleid.”

Tom FrissenQwiek

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

“Tot grote tevredenheid werd de subsidie toegekend met het maximaal aantal te behalen punten.”

-Gemeente Sint-Michielsgestel