Subsidie advies en begeleiding

 

Subsidietools

TRIAS heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd met subsidieonderzoek en subsidiemanagement voor bedrijven en de publieke sector. Vanuit deze ervaring hebben we een aantal tools ontwikkeld om het voor onze klanten gemakkelijker te maken.

 

Miniscan en abonnement subsidienieuws

Bijzonder laagdrempelig is de miniscan die we bedrijven aanbieden. Op hoofdlijnen brengen we subsidiekansen in beeld op basis waarvan een bedrijf een gedegen besluit kan nemen of het zin heeft om met subsidies aan de slag te gaan. Het abonnement op de nieuwsbrief is bedoeld voor bedrijven of organisaties uit de publieke sector die zelf al veel doen op dit gebied. Het is vaak goedkoper en efficiënter om deze informatie niet zelf uit te zoeken.

Subsidie VolgSysteem (SVS)

TRIAS heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd met subsidieonderzoek en subsidiemanagement voor bedrijven en de publieke sector. Vanuit deze ervaring hebben we een platform Subsidie Volg Systeem (SVS) ontwikkeld dat overzicht biedt bij de verschillende subsidiestromen en –verplichtingen van uw organisatie. SVS geeft een helder beeld van alle aangevraagde-, beschikte- en lopende subsidies. Tevens kunt u dit systeem gebruiken voor de verantwoording van uw subsidies en het tijdschrijven. Het systeem is dan ook uitermate geschikt om uw WBSO administratie in bij te houden.

E-learning NextStep@EU

De e-learning portal NextStep@EU biedt een e-learning training om uw kennis op het gebied van subsidies te vergroten. De portal is een co-productie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en TRIAS BV. Hiermee maakt TRIAS BV 20 jaar praktijkervaring online overdraagbaar.

 
TRIAS subsidieadviseurs