SubsidieVolgSysteem

Meer grip krijgen op subsidies?

TRIAS heeft vanuit de praktijk een uniek en onmisbare tool ontwikkeld voor organisaties die veel met subsidies werken: het SubsidieVolgSysteem (SVS). Te vaak worden er binnen organisaties subsidies aangevraagd, maar mist men het totaaloverzicht. Het is niet duidelijk voor welke projecten subsidie is aangevraagd, om welke bedragen het gaat en welke verantwoordingsverplichtingen er zijn. Met het SubsidieVolgSysteem van TRIAS draait u met één druk op de knop uw managementinformatie uit voor al uw subsidieprojecten.

Het SubsidieVolgSysteem is een web-based systeem waarbinnen uw organisatie alle projecten kan volgen in relatie tot subsidies. Hiermee krijgt uw organisatie een helder beeld van de lopende zaken en de toekomstige mogelijkheden voor het aanvragen van subsidies.

Het SubsidieVolgSysteem kent onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Registratie van projecten waarvoor aanvragen in ontwikkeling, ingediend, goed- of afgekeurd zijn;
  • Monitoring van rapportagemomenten richting de subsidiegever: het systeem geeft automatische meldingen indien rapportagemomenten nabij zijn;
  • Genereren van managementrapportages over aangevraagde, beschikte en afgekeurd subsidies;
  • Registratie van projecten waarvoor u in de toekomst subsidie wilt aanvragen;
  • Koppeling van alle relevante documentatie (projectaanvraag, beschikking, tussen- en eindrapportages etc.) zodat deze eenvoudig en snel op te roepen is;
  • Raadpleegfunctie voor alle medewerkers.

Met het SubsidieVolgSysteem heeft uw organisatie altijd een helder beeld hoe u presteert op het gebied van subsidieverwerving!

De volgende gemeenten maken op dit moment gebruik van het SubsidieVolgsysteem:

Eindhoven, Reusel-De-Mierden, Venlo, Heerlen, Leudal, Bladel, Eersel, Nederweert, Roermond, Peel en Maas, Oirschot, West Maas en Waal en Weert.

Kijk voor meer informatie op www.subsidievolgsysteem.nl 

TRIAS subsidieadviseurs