TRIAS Subsidieadviesbureau

TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Health Campus in Maastricht. We bieden onze diensten zowel aan private als publieke organisaties aan. Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan: van zoeken naar financieringsmogelijkheid, schrijven van de aanvraag, voortgang en de eindverantwoording. De subsidie kan afkomstig zijn van de overheid, diverse fondsen of andere partijen. Om het proces te kunnen monitoren, gebruikt TRIAS het zelf ontwikkelde SubsidieVolgSysteem. Dit geeft voor klanten een overzicht van alle aangevraagde-, beschikbare- en lopende subsidies van de organisatie.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten op het gebied van derde geldstromen. Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Hierdoor zijn we ook gewend om op een flexibele wijze de deskundigheid en capaciteit van onze organisatie voor de opdrachtgever in te zetten.

Als bedrijf zijn we voortdurend bezig met innoveren. De ontwikkeling van nieuwe diensten vindt plaats in nauwe samenwerking met klanten. Omdat er geen volledige opleiding bestaat voor deze beroepsgroep, leidt subsidieadviseur TRIAS haar eigen medewerkers op binnen de interne TRIAS Academy.

Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt waardering voor de persoonlijke aanpak van TRIAS, de prettige, integere bedrijfssfeer en de uitstekende klantrelaties. De klant voelt zich centraal staan en vindt ons bedrijf betrouwbaar in de communicatie en het nakomen van afspraken. Lange termijn relaties met onze klanten staan dan ook centraal bij subsidiebureau TRIAS.

Laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn & Twitter!

Referenties

“TRIAS speelt onder meer een belangrijke rol bij het subsidiebewust maken van onze medewerkers. Zij coachen onze mensen bij het vinden van subsidiemogelijkheden.”

Ton HanegraafSint Michielsgestel

“Bij TRIAS weten ze precies welke informatie er in een subsidie aanvraag moet.”

Tim DingsQineto

“Ik ben zeer gecharmeerd geraakt van hun aanpak: uiteraard van de kennis, maar daarnaast de goede uitleg, het regelmatig evalueren.”

Hay HeggerArenborg

“De rol van TRIAS is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat zij de trajecten en aanvragen uitvoeren, ook omdat ze ons hebben gewezen op vormen van subsidie die we nog niet kenden.”

John MarrugCorporis Medical

“Je merkt dat ze echt geïnteresseerd zijn in onze business, dat ze zich in de materie verdiepen, meedenken.”

Rik KurstenTeboza

“TRIAS had het overzicht terwijl de diverse partijen zich volledig op hun eigen onderdeel konden concentreren”

Isja FinalyVereniging Hendrick de Keyser

“Een die adviseert en begeleid, maar ons ook soms de spiegel voorhoudt. Waardoor we weer tot nieuwe inzichten en ideeën komen.”

Rik KurstenTeboza

“Zowel bij ons als bij TRIAS speelt de menselijke factor een belangrijke rol.”

Sjoerd DerkxSystemec

“Ze doen heel veel regelwerk en ontzorgen ons voor een belangrijk deel. Omdat ze veel kennis hebben en snel weten te schakelen verlopen trajecten beter.”

Roy DenessenGemeente Venlo

“In die periode heeft TRIAS onze mensen wat de kennis van subsidies betreft zonder meer naar een hoger niveau gebracht.”

Ton Hanegraaf Sint Michielsgestel

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft voor ons de weg geëffend, de juiste partij benaderd en het hele traject begeleid.”

Tom FrissenQwiek

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

“Tot grote tevredenheid werd de subsidie toegekend met het maximaal aantal te behalen punten.”

Ton HanegraafGemeente Sint-Michielsgestel