TRIAS Subsidieadviesbureau

TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Health Campus in Maastricht. We bieden onze diensten zowel aan private als publieke organisaties aan. Om de klant optimaal te kunnen ondersteunen biedt TRIAS een totaalpakket aan: van zoeken naar financieringsmogelijkheid, schrijven van de aanvraag, voortgang en de eindverantwoording. De subsidie kan afkomstig zijn van de overheid, diverse fondsen of andere partijen. Om het proces te kunnen monitoren, gebruikt TRIAS het zelf ontwikkelde SubsidieVolgSysteem. Dit geeft voor klanten een overzicht van alle aangevraagde-, beschikbare- en lopende subsidies van de organisatie.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide specialisten op het gebied van derde geldstromen. Al sinds 1999 zijn we werkzaam op het gebied van het ontwikkelen en uitvoeren van gesubsidieerde projecten. Hierdoor zijn we ook gewend om op een flexibele wijze de deskundigheid en capaciteit van onze organisatie voor de opdrachtgever in te zetten.

Als bedrijf zijn we voortdurend bezig met innoveren. De ontwikkeling van nieuwe diensten vindt plaats in nauwe samenwerking met klanten. Omdat er geen volledige opleiding bestaat voor deze beroepsgroep, leidt subsidieadviseur TRIAS haar eigen medewerkers op binnen de interne TRIAS Academy.

Uit onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek blijkt waardering voor de persoonlijke aanpak van TRIAS, de prettige, integere bedrijfssfeer en de uitstekende klantrelaties. De klant voelt zich centraal staan en vindt ons bedrijf betrouwbaar in de communicatie en het nakomen van afspraken. Lange termijn relaties met onze klanten staan dan ook centraal bij subsidiebureau TRIAS.

Laatste nieuws

Volg ons op LinkedIn & Twitter!

Referenties

“Op zo’n moment is het prettig als de partij waarmee je samenwerkt geen 9-tot-5-mentaliteit heeft”

Vincent TheNeuroplast

“ Ze stellen dan de juiste vragen, weten welke documenten en welke informatie nodig is”

Sander van Lier

“Bij TRIAS denken ze altijd een paar stappen vooruit”

Mitch GielenExperience Republic

“TRIAS is er vervolgens vanuit hun kennis en expertise mee aan de slag gegaan”

Gerard FokkensStichting Cultureel Erfgoed Tegelen

“De aanpak van TRIAS is duidelijk en efficiënt; gewoon goed dus”

Theo VerweerdenLamoral Coatings

“Ze doen heel veel regelwerk en ontzorgen ons voor een belangrijk deel. Omdat ze veel kennis hebben en snel weten te schakelen verlopen trajecten beter.”

Roy DenessenGemeente Venlo

“De rol van TRIAS is voor ons heel belangrijk. Niet alleen omdat zij de trajecten en aanvragen uitvoeren, ook omdat ze ons hebben gewezen op vormen van subsidie die we nog niet kenden.”

John MarrugCorporis Medical

“Veel beter beeld van onze subsidiemogelijkheden en –aanvragen”

John KragtingGemeente de Bilt

“Je merkt dat ze echt geïnteresseerd zijn in onze business, dat ze zich in de materie verdiepen, meedenken.”

Rik KurstenTeboza

“Lang en intensief traject tot een goed einde gebracht dankzij TRIAS”

Eric HeitzerMoveoo

“Dankzij TRIAS ligt er nu een goed fundament om op voort te bouwen.”

Theo VerripsOrthos TR

“Subsidieadviseurs van TRIAS weten dankzij hun kennis precies wat er zoal in een aanvraag moet komen te staan en waar op gelet moet worden.”

Petra Kregting ForteWelzijn

“De accurate en gedegen werkwijze van TRIASbij deze subsidieaanvraag sprak me zeer aan.”

Bart CuyversWessem Port Services

“Een van de specialiteiten van TRIAS, is het op de juiste manier opstellen van een aanvraag. Ze denken mee, adviseren hoe het een en ander in de aanvraag verwerkt moet worden en over welke zaken er specifiek in horen te staan.”

Vincent HooftmanGemeente Oirschot

“TRIAS heeft de kennis om de juiste partijen bij elkaar te brengen.”

Ruud DerksIM Efficiency

Laatste nieuws